Tunnetko Thaimaata tai lähimaita ja haluat jakaa tietoasi ja kokemuksiasi lukijoillemme? Ryhdy avustajaksemme ja auta meitä tekemään entistä parempi matkaopas. Voit kirjoittaa vaikka vain yhden kirjoituksen tai ruveta vakituiseksi bloggariksemme.

Lähetä meille maili, jossa kerrot hieman itsestäsi eli kuka olet ja millä tavoin tunnet Thaimaata tai lähimaita (Kambodzha, Laos, Myanmar, Malesia tai Vietnam) ja mistä aihepiireistä tai kohteista mielelläsi kirjoittaisit. Voit kirjoittaa matkatarinoita tai oppaita kohteisiin, joita meillä ei vielä ole tai jotka mielestäsi kaipaavat päivitystä.

Käytännössä homma toimii niin, että kirjoitukset kulkevat päätoimittajamme eli Kapteenin kautta, joka laittaa ne sivuille. Kyseessä ei ole sensuuri, heh, vaan tekniset seikat (meillä ei ole valmista blogipohjaa) ja se, että pystymme linkittämään ne sopiviin kohtiin oppaan muuta sisältöä.

Kirjoituksista emme valitettavasti pysty maksamaan, vaan palkintona on roimasti hyvää mieltä ja innostuneita ja kiinnostuneita lukijoita!

Lähetä meille mailia.

Avustajiamme:
Rosita, Reppureissaajien ruhtinatar
Saritta, Krabille ja kauemmaksi
Luxury Cat, Täyttä luksusta
Mindi, Kanchanaburin viidakkotyttö
Nico, Cambon pimeällä puolen
Emilian Chiang Mai

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

One Response to Kirjoita meille!

  1. […] HALUATKO ITSEKIN RYHTYÄ BLOGGAAJAKSEMME? OTA YHTEYTTÄ! /* */ Tagged with: rosita juurinen  /* […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...