Centara Grand Mirage Pattaya uima-allas

Vesipuisto vai hotellin uima-allas? Hotelli Centara Grand Mirage Pattayalla.

Thaimaa paras uima allas Centara Grand Mirage

Vesipetojen unelmahotelli löytyy Pattayalta.

1. Centara Grand Mirage, Pattaya

Thaimaan parhaasta uima-altaasta ei ole epäilystäkään: Pattayalla sijaitsevan Centara Grand Miragen uima-allasosasto muistuttaa täysimittaista vesipuistoa. Valtavaa uima-allasaluetta koristavat mahtavat toteemipatsaat, vesiputoukset ja riippusillat. Vesipuistossa voi lipua tekoluolien läpi autonrenkaan päällä ja laskea vesiliukumäkiä.

Joku voi silti kysyä, sopiiko Pattaya perhelomalle, nauttiihan rantakohde osin kyseenalaista mainetta “poikamiesten paratiisina”. Ei huolta, Pattaya sopii hyvin myös lapsille, joille on alueella monenlaita jännää tekemistä, ja Centara Grand Mirage sijaitsee erityisen lapsiystävällisellä Wong Amart -rannalla. Täällä kannattaa pysähtyä yöksi tai pariksi vaikkapa matkalla rauhalliselle Koh Sametille tai Koh Mak -saarelle.

Katso tarjous hotellinvaraussivuilta Agoda tai Booking.com.

Hua Hinin paras hotelli

Hyatt sijaitsee Hua Hinin parhaalla rannalla.

2. Hyatt Regency, Hua Hin

Tällä altaalla tuntee olevansa vehreässä paratiisissa. Hyatt Regencyn pääallas kiemurtelee kuin joki trooppisen puutarhan keskellä. Pikkulasten allasta koristaa puolestaan pieni tekohiekkaranta, jolla rantaleikit sujuvat turvallisesti. Vauhdinhurmaa pääsee kokemaan hurjassa vesiliukumäessä. Hotellin kolmas uima-allas löytyy upean The Barai -kylpylän vierestä. Rauhallisuuden puutarhaksi nimetty allas sopii meditatiiviseen uimiseen – allasta koristaa kaunis kivipuutarha.

Hua Hin on Thaimaan parhaita kohteita lapsiperheille ja Hyatt Regency on Hua Hinin paras hotellivalinta – jos hotellista vain onnistuu löytämään omalle kukkarolle sopivan tarjouksen. Hotelli sijaitsee Hua Hinin kauneimmalla rantaosuudella. Katso tarjous hotellinvaraussivuilta Agoda tai Booking.com.

Sheraton Cha-Am Thaimaa loistava uima-allas

Sheratonin allas on Thaimaan suurin.

3. Sheraton, Cha-Am

Hotellin uima-allas on Thaimaan suurin. Altaaseen kuuluu kaksi valtavaa ”laguunia”, joita yhdistävät pienet vesiputoukset ja kanavat. Lastenaltaitakin on kaksin kappalein. Vain kunnon vesiliukumäki puuttuu. Hotelli sijaitsee kauniilla rannalla omassa rauhassaan Cha-Amin ja Hua Hinin välissä. Hotellikokemuksen kruunaavat tilavat ja tyylikkäät huoneet. Kylpyhuoneissa on kahdelle hengelle sopivat kylpyammeet – oi ihanuutta!

Hotelli sopiikin mainiosti sekä perheille että romanttisille pariskunnille. Rantakylien keskustoihin kertyy matkaa, mutta hotelli on järjestänyt niihin päivittäin edullisen kuljetuksen. Katso tarjous hotellinvaraussivuilta Agoda tai Booking.com.

Phuket Orchid hotelli Thaimaassa.

Uima-allas kuin kadonnut valtakunta.

4. Phuket Orchid, Phuket

Vehreän puutarhan keskellä mutkittelevaa suurta pääallasta koristaa valtava, hymyilevä patsas, joka tuo mieleen Angkorin muinaistemppelit Kambodzhassa. Kivipään sisällä toimii mainio rantabaari. Erillisessä, suuressa lastenaltaassa on useita pieniä vesiliukumäkiä ja telttakatos suojaamassa auringon paahteelta. Täällä lapset voivat pulikoida vaikka koko päivän!

Hotelli sijaitsee Phuketin pitkällä ja komealla Karon Beachilla, joka sopii hyvin perheille. Phuket Orchidista löytää usein hyviä nettitarjouksia, mikä tekee siitä yleensä Thaimaan edullisimman vaihtoehdon, jos haluaa nauttia huippuluokan uima-altaasta. Katso tarjous hotellinvaraussivuilta Agoda tai Booking.com.

5. The Library, Koh Samui

Kerrankin joku on keksinyt jotain uutta: miksi uima-altaiden pitää aina olla sinisiä? The Libraryn uima-allas on punainen – ja efekti on todella vaikuttava. Tätä allasta ei heti unohda. Hotelli on muutenkin Koh Samuin tyylikkäimpiä ja sisustukseltaan oivaltavimpia. Sijainti on loistava Chaweng Beachin parhaalla paikalla. Täydellinen valinta designin ystäville ja romanttisille pariskunnille. Katso tarjous hotellinvaraussivuilta Agoda tai Booking.com.

Hotelli The Library Samui Thaimaa

The Libraryn verenpunainen allas säväyttää Samuilla.

Lue lisää aiheesta:
Thaimaa perheille
– Voiko Thaimaahan matkustaa vauvan kanssa?
Lasten unelmakohde: Pattaya?
Bangkok lapsille
Bangkok – Tee ja näe

Sivuillamme julkaistaan viikoittain uusia Thaimaa-artikkeleita. Saat niistä tiedon ”Tykkäämällä” meitä Facebook-sivuillamme tai kirjautumalla etusivumme Seuraa sivustoa -osioon. Facebook-sivuillamme voit myös kysyä meiltä suoraan neuvoa ja vinkkejä Thaimaan-matkalle.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

4 Responses to Thaimaan parhaat uima-altaat

  1. […] lisää aiheesta: – Pattaya – Tee ja näe – Thaimaan parhaat uima-altaat – Bangkok lapsille – Thaimaa perheille – Voiko Thaimaahan matkustaa vauvan […]

  2. […] koulusta: http://www.pattayansuomalainenkoulu.com   Lue lisää aiheesta: – Thaimaa perheille – Thaimaan parhaat uima-altaat – Lasten unelmakohde: Pattaya? – Pattaya – Tee ja […]

  3. […] viihtyvät. Phuket Orchidin allas on päässyt myös MinneThaimaassa sivuston Kapteenin listalle Thaimaan parhaista uima-altaista. Phuket Orchidin altaalla voi leikkiä pientä Indiana Jonesia kadonneessa […]

  4. […] Ko Lanta lasten kanssa – Bangkok lapsille – FAQ: Voiko Thaimaahan matkustaa vauvan kanssa? – Thaimaan parhaat uima-altaat – Lasten unelmakohde: […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...