Thaimaan hotellit ovat yleensä kalleimpia, jos ne varaa suoraan hotellin tiskiltä (poikkeuksen sääntöön tekevät osa edullisimmista majataloista, joiden hinnassa on usein neuvotteluvaraa tiskillä). Hotellit kannattaakin varata netin varauspalveluiden kautta. Syynä on se, että yksittäisille asiakkaille hotelli myy ns. rack rate -hintaa, joka on korkeampi kuin hotellinvarauspalveluiden asiakkailleen neuvottelemat diilit.

Hotellinvarauspalvelut ovat pystyneet neuvottelemaan edulliset hinnat, sillä suurin osa hotellien asiakkaista tulee niiden kautta ja hotellinvarauspalvelut ovat hotelleille tärkeä markkinointikanava.

Hotellinvarauspalvelut ovat myös erittäin käteviä käyttää. Voit vertailla lukemattomien hotellin hintoja ja etsiä itsellesi mieluisinta sijaintia kartalla. Isot hotellinvarauspalvelut pyörittävät satojen miljoonien eurojen liikevaihtoja ja ovat erittäin luotettavia käyttää. Hotellinvarauspalveluita on useita, MinneThaimaassa tekee yhteistyötä Agodan kanssa. Agoda on yksi maailman johtavista hotellinvarauspalveluista ja erityisen kattava Aasiassa.

Yhteistyössä Agodan kanssa

Hotellinvaraussivustot tekevät ns. affiliate-sopimuksia sellaisten nettisivujen kautta, jotka tuovat palveluille asiakkaita. Hotellipalvelu maksaa sivustolle osan omasta välityspalkkiostaan.

Tällä tavoin myös MinneThaimaassa-sivu kattaa ylläpitokulujaan ja pystyy tarjoamaan lukijoilleen laadukasta sisältöä ilmaiseksi. Laita siis hyvä kiertämään ja tue toimintaamme varaamalla hotelli kauttamme. Se ei maksa sinulle yhtään ylimääräistä – hinnat ovat samat kuin suoraan Agodan tai muiden hotellipalveluiden kautta varaamalla ja edullisemmat kuin suoraan hotellista kysymällä.

Varaaminen on helppoa: kun menet kauttamme Agodan sivuille ja teet varauksen, tulet tarjonneeksi meille oluen. Agodan sivuille pääset klikkaamalla mitä tahansa Agoda-linkkiämme tai hakemalla hotelleita sivujemme oikeassa yläkulmassa olevasta hotellinvarausboksissta.

Hotellien valinnan helpottamiseksi kerromme kunkin Thaimaan kohteen sivuilla omat hotellisuosikkimme ja monessa kohtaa myös linkkejä, joista pääset katsomaan suoraan suositellun alueen hotellitarjontaa.

Miten Agoda toimii?

Hotellin voi varata Agodan kautta vaikka saman päivän aamuna – saat varausvahvistuksen käytännössä saman tien (muutaman minuutin viiveellä). Hotellit maksetaan saman tien luottokortilla, missä on se hyvä puoli, ettei matkalla tarvitse kantaa mukana käteistä tai miettiä luottokortin luottorajaa. Kannattaa huomioida, että ilmoitettuun tarjoushintaan tulee muutaman euron lisä Agodan välittyspalkkiosta ja paikallisista veroista riippuen.

Hotelleja voit etsiä kätevästi kohdekohtaisesti tai jopa alueittain, mikä on erityisen kätevää isoissa kohteissa, joissa matkan onnistumiseen vaikuttaa paljon se, missä päin kohdetta asuu. Erityisen kätevä on Agodan karttatoiminto, jossa näet suoraan kaikkien hotellien sijainnit – ja hintatarjoukset, jos hotellilla on tilaa toivottuina päivinä. Kunkin hotellin sijainnin näet klikkaamalla hotellin niemen alla olevaa show on map/näytä kartalla -toimintoa.

Onko tilaa vai ei?

Joskus voi käydä niin, että Agodan kautta löytyy vapaa huone, vaikka hotellin vastaanotossa sanottaisiinkin, että hotelli on täynnä. Syynä on se, että hotellit varaavat tietyn määrän huoneita hotellinvarauspalveluiden välitettäväksi eivätkä ne voi itse enää myydä kyseisiä huoneita (jotta samaa huonetta ei myytäisi kahteen kertaan).

Vastaavasti voi käydä niinkin – etenkin pienempien hotellien kanssa – että Agodan mukana hotelli on täynnä (se on myynyt koko oman kiintiönsä), vaikka suoraan hotellista kysymällä huoneen vielä voisikin saada.

Varausten peruminen

Jos matkasuunnitelmat muuttuvat, Agodan kautta tehdyn varauksen pystyy yleensä perumaan pientä peruutusmaksua vastaan. Mutta: varattaessa kannattaa tarkistaa, onko hotellilla oma peruutuskäytäntönsä. Joskus Agodan ja hotellin välinen sopimus pitää sisällään erityiskohtia, jolloin Agodan omat peruutusehdot eivät toteudu.

Lue lisää aiheesta:
FAQ: Uskaltaako katuruokaa syödä?
FAQ: Tipataanko Thaimaassa?
FAQ: Pahimmat mokat Thaimaassa?
FAQ: Mitä Thaimaahan kannattaa pakata?
FAQ: usein kysyttyä, kaikki aiheet

Äkkilähdöt!

One Response to Miten varata Thaimaasta hotelli?

  1. […] Ei olekaan huono idea valita perhelomakohdettaan kiinnostavan hotellin perusteella. Lue MinneThaimaassa-sivuston Kapteenin testaamat vinkit parhaista perhehotelleista ja valitse omasi vaikka sen mukaan, mikä kuulostaa parhaalta tai mistä löydät parhaan tarjouksen hotellinvarauspalvelu Agodan sivuilta (samalla tuet tämän sivuston toimintaa). […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...