Kiinnostaako historian havina spektaakkelimaisine valoefekteineen? Vaikka ei kiinnostaisikaan, kannattaa silti suunnata joulukuussa Ayutthayan rauniokaupunkiin katsomaan Maailmanperintöjuhlaa – sen verran komea spektaakkeli on luvassa.

Tämä joulukuuhun sijoittuva tapahtuma kestää parisen viikkoa. Joka päivä festivaali huipentuu illan valo- ja äänishow’hun, jossa esitys sijoittuu vanhojen temppeliraunioiden ja pienen joen väliin.

Huikeassa esityksessä nähdään rauhan ja sodan hetkiä. On burmalaisia sotilaita hevosilla, thaimaalaisia sotilaita norsuilla ja päinvastoin. Katsojat pääsevät kokemaan Thaimaan kuninkaisiin liittyviä legendoja ja ihmeitä ja oppivat senkin, miksi valkoinen elefantti on niin pyhä. Esitykseen saa englanninkielisenselostuksen kuulokkeiden välityksellä.

ayutthaya festivaali

Valmiina historialliseen spektaakkeliin!

Tapahtuma-alueella on vanhanajan tori, jossa voi tehdä ostoksia savirahoilla. Nykyajan rahoilla ei tällä alueella ole mitään arvoa, joten kannattaa vaihtaa arvottomat bahtit savipalloihin alueella olevissa rahanvaihtopisteissä.

Ympäri aluetta on myös pienempiä lavoja, joilla voi seurata kulttuuriesityksiä.

Muista varata mukaan hyttysmyrkkyä ja jotain pitkähihaista. Ja hotellikin kannattanee varata ajoissa.

Katso Agodan tarjoukset Ayutthayn hotelleihin.

Vuonna 2014 festivaalia vietetään 12-21.12.2014

Lue lisää aiheesta
Ayutthaya-opas
Sukhothai-opas
Thaimaan juhlat ja festivaalit
Thaimaan historia ja kulttuuri

Tagged with →  

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

One Response to Ayutthayan rauniot heräävät henkiin joulukuussa

  1. […] upeassa rauniokaupungissa vietetään joulukuisin maailmanperintöpäiviä. Luvassa on komea historiallinen spektaakkeli, jossa Siamin ja Burman joukot ottavat yhteen niin […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...