Haluatko toteuttaa täydellisen matkan? Suunnitella juuri itsellesi sopivan Thaimaan-loman?

MinneThaimaassa on verkkoon suunniteltu uudenlainen matkaopas, joka tekee matkan suunnittelusta ja toteuttamisesta helppoa ja hauskaa.

Oppaamme lähestyy matkustamista käyttäjien näkökulmasta. Haluamme ohjata matkailijat juuri heille sopivimpiin matkakohteisiin ja parhaiden palveluiden äärelle.

Ketkä opasta tekevät?

MinneThaimaassa on syntynyt halusta tehdä täydellinen matkaopas. Uskomme, että se syntyy yhdistämällä ammattimaisen matkailutoimittajan ja käyttäjien tekemän sisällön. Sivuston tietämys perustuu perustajatiimin ja upeiden avustajiemme vuosien reissaamiseen ympäri maata. Jos haluat lyhtyä avustajaksemme ja kirjoittaa meille, lue lisää täältä.

Sivustomme päätoimittaja on Captain Andy, matkailutoimittaja Antti Helin, joka on asunut Thaimaassa vuosikaudet ja kirjoittanut Thaimaasta sekä kirjoja että paksun nipun artikkeleita. Markkinoinnista vastaa Juha Ritvala ja online-puolesta Eetu Kuneinen, molemmat pitkän linjan Thaimaan-asujia ja alansa ammattilaisia.

Laita hyvä kiertämään

MinneThaimaassa on käyttäjilleen täysin ilmainen matkaopas. Sen tekemisen ja pyörittämisen takana on kuitenkin paljon työtä. Jos olet pitänyt oppaastamme ja haluat laittaa hyvän kiertämään, voit tukea opastamme usealla eri tavoin:

– Tykkää Facebook-sivustamme ja siellä julkaisemistamme postauksista ja jaa niitä eteenpäin.

– Tykkää myös yhteistyökumppanimme ja tärkeimmän tukijamme TAT:n eli Thaimaan turistiviranomaisten Amazing Thailand suomeksi Facebook -sivustosta. Löydät sieltä lisää vinkkejä Thaimaan-matkalle. Vaikka TAT tukeekin toimintaamme, olemme täysin riippumaton sivusto.

– Kun varaat matkallesi hotelleja, varaa ne meidän kauttamme joko sivun oikeassa yläreunassa olevan hotellinvarausboksin kautta tai suoraan hotellivinkkiemme kautta. Teemme yhteistyötä Aasian johtavan hotellinvarauspalvelun Agodan kanssa, ja kun menet Agodan sivuille meidän kauttamme ja varaat hotellin, saamme osan Agodan omasta palkkiosta – ilman että se maksaisi sinulle mitään ylimääräistä. Nerokas tapa tukea toimintaamme!

– Teemme yhteyttä myös Liveaboard.com -sivuston kanssa, josta voi vertailla ja varata liveaboard-matkoja Thaimaasta ja ympäri maailmaa. Jos käyt sivustolla kauttamme ja varaat matkan, liveaboard.com jakaa oman palkkionsa kanssamme – ja jälleen ilman lisäkustannuksia käyttäjälle.

– Hanki matkalukemiseksi päätoimittajamme Antti Helinin teos Mondo Matkaopas Thaimaa, joka sisältää matkustus- ja kohdefaktojen lisäksi paljon mielenkiintoisia tarinoita kohteista ja thaimaalaisesta kulttuurista. Teos on saatavina myös ipadille.

– Jos pyörität jotakin Thaimaahan liittyvää bisnestä, voit ryhtyä sponsoriksemme ja saada näkyvyyttä kauttamme. Parhaimmillaan sivustollamme on noin 45 000 Thaimaasta kiinnostunutta kävijää kuukaudessa. Ota yhteyttä!

Olemme vasta matkan alussa. Tarvitsemme sinun apuasi, hyvä lukija. Kommentoi artikkelejamme, kerro omista seikkailuistasi ja jaa omat vinkkisi Hymyjen maahan. Tehdään tästä yhdessä maailman paras Thaimaa-opas!

Terveisin,
Antti, Eetu ja Juha

Mitä mieltä olet MinneThaimaassa.com-sivustosta? Onko meistä ollut sinulle apua – ja ennen kaikkea – iloa?

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...