• PATTAYA: Kohdeopas

 • PATTAYA: Hotellit

 • PATTAYA: Tee ja näe

 • PATTAYA: Ravintolat

 • PATTAYA: Osta ja hemmottele

JP House Thaimaan Pattayalla

Suuremmissa huoneissa on ruhtinaallisesti tilaa.

Miksi: Jos vaatimattomuus kaunistaa, JP House on Pattayan hienoin majapaikka. Omistajasta Jounista saa oikein pumpata ulos tietoa, mikä on hänen majatalossaan parasta.

”Pyritään pitämään hinta–laatusuhde kohdallaan”, hän saa vihdoin sanottua.

Naulan kantaan. JP House tarjoaa rahoille vastinetta. Huoneet ovat tilavia, tiptop-kunnossa ja varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla: ilmastoinnilla, jääkaapilla ja televisiolla. Ilmainen wifi toimii majatalon aulassa ja ravintolassa. Pienet koristelut piristävät huoneita, joista monessa on parveke.

JP House Thaimaan Pattayalla

Majatalon omistaja Jouni on jämti suomalainen.

Kuusikerroksisesta majatalosta löytyy hissikin, mikä on poikkeuksellista tämän hintaluokan majapaikoissa. Huoneen hintaan kuuluu buffetaamiainen.

Hyvään hinta–laatusuhteeseen majatalo pyrkii myös ravintolassaan, joka houkuttelee myös ulkopuolisia vieraita. Thaimaalaisten ja suomalaisten perusherkkujen (makaronilaatikkoa ja lohikeittoa) lisäksi tarjolla on myös Thaimaasta harvemmin löydettäviä erikoisuuksia, kuten savustettua lihaa ja -lohta.

Majatalon suurin vetonaula ovat kuitenkin järjestetyt golfretket Pattayan kentille. Pelaaminen onnistuu vaivattomasti majatalon kautta, ja yli puolet asiakkaista onkin golfaajia.

”Ei tarvitse kuin kävellä alas ravintolaan, napata bäginsä ja nousta minibussiin”, Jouni kuvailee. Kaikki järjestelyt hoituvat JP Housen kautta, eikä siitä edes tule asiakkaalle lisähintaa, Jouni kun on neuvotellut kenttämaksuista hyvät tarjoukset asiakkailleen.

Jos ei ole tuonut mukanaan omia mailoja, Jounilta löytyy vuokralle laadukkaita settejä (300 bahtia/päivä).

”Pikkuhiljaa olen ostellut käytettyjä settejä. Mailat ovat todella hyvät. Viimeisin vuokrasettini lähentelisi arvoltaan 100 000 bahtia (2 500 euroa), jos sen olisi ostanut uutena.”

JP House Thaimaan Pattayalla

Kauniit yksityiskohdat, kuten hienosti asetellut pyyhkeet, piristävät.

Majatalosta saa myös alleen vuokraskootterin. Kun kaikki muukin on majatalossa hoidettu huolella, voi luottaa siihenkin, että menopelissäkin ovat jarrut ja pyörät hyvässä kunnossa.

Entä minkä vinkin Jouni antaisi Pattayalle matkaaville? Hän neuvoo saapumaan kesäaikaan: Silloin Suomessa on pitkät lomat ja Thaimaassa hiljaista. Majatalojen hinnat putoavat ja tilaa löytää varmasti. Jomtienkin vaikuttaa kesäkuukausina ihastuttavan uneliaalta kylältä.

Suomen kesäaikaan on Thaimaassa sadekausi, mutta sitä ei kannata pelästyä: Pattaya kuuluu Thaimaan kuivimpiin alueisiin, ja ranta-alueilla sataa vain vähän. Suurimman osan päivästä paistaa aurinko.

Missä: Jomtien Beach Road Soi 4, eli rantakadun poikkikadulla, joka tunnetaan nimellä Soi Finland. Ranta on parin minuutin kävelyn päässä.

Vieressä:Pesula, ”suomalainen kirjakauppa” ja norjalainen ravintola Akvavit, josta saa hyviä cocktaileja ja viikonloppuisin tarjoillaan erinomainen ja edullinen brunssi.

Mitä maksaa: Turistisesonkina huoneet 900–1200 bahtia, kesällä 700 bahtia. Olutindeksi: ravintolassa pullo paikallista olutta 60 bahtia (1,5 euroa).

Yhteystiedot: Puhelin +66 87 806 8722, email: jppattaya@yahoo.com

JP House Thaimaan Pattayalla

Tavallinenkin kahden hengen huone on tilava.

JP House Thaimaan Pattayalla

Siistit ja tilavat kylpyhuoneet.

JP House Thaimaan Pattayalla

Osassa huoneista löytyvät keittokomerot.

JP House Thaimaan Pattayalla

Parvekkeilta ei ole merinäköalaa – ranta löytyy kujan päästä.

Lue lisää aiheesta:
Golf Pattayalla
FAQ: Koska Thaimaahan kannattaa matkustaa?

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

7 Responses to JP House – hinta–laatusuhteen mestari

 1. Timo says:

  Omat kokemukset JP Housesta ja kavereiden kertomukset niin voin suositella.

 2. Erkki says:

  Useamman vuoden aikana olen yöpynyt useita kertoja Jp Housella.aina on isännällä ollut aikaa asiakkaille. Ruoka on hyvää. Soi finland on rauhallinen katu. Muut suomipalvelut hyvät. Vierestä saa ostaa suomalaisia lehtiä ja kirjoja.

 3. […] kutsutaan lempinimellä Soi Finlandia. Kujalla sijaitsevat rinnakkain viihtyisä suomalaismajatalo JP House, pesula ja kirjakauppa. Kirjakaupasta löytyvät englannista suomeen käännetyt teokset Rahasta […]

 4. pekka says:

  Ihan OK, golf JP:N kanssa on vaan hurjan kallista, halvempaa maikan majatalon kanssa.

 5. topis says:

  Aina joku tekee jutun yhdestä paikasta jollakin paikkakunnalla,no se on helppoa todeta edullisimmaksi ja parhaaksi. maikan majatalo edullisempi muuten yhtähyvä, Pattayagolf majatalo huomattavasti edullisemmat golf kierrokset ja huoneet isommat 450b 600 b vrk vuokrat kesäaikaan 7000b kk ja muistaakseni sähkö päälle wifi kaikkialla. thairuokaa.bägit 200b pv vuokra tai jopa ilmaisia

 6. jarde says:

  jp:n toiminta on kyllä siistimpää kuin Pekan suosiman paikan, mutta pekka onkin maikan bestiksiä.

 7. Rosita Juurinen says:

  Nyt vasta bongasin jutun JP gh:sta 🙂 Juu Jounin hyvissä hoivissa oltiin vallankaappauksen paukahtamisen aikaan. Salmarii ja fisuu riitti täällä, kun muut paikat oli säpissä. Vaikkei pattis omia suosikkimestoja ookaan, niin voi kyl tätä gh:ta hyvin suomiposselle suositella. Tääl pyöri häröö jengii, naurussa oli pitelemistä ja korvatkin vähän punotti juttuja kuunnellessa… Kiitokset vielä isännälle!

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...