Pattaya on Thaimaan monipuolisimpia ostoskohteita.

Ostoskeskukset

Central Festival Pattaya
Miksi: Pattayan suurin ja kaunein ostoskeskus. Muutama vuosi takaperin rakennetusta futuristisesta jättiläisrakennuksesta tuli saman tien rantakohteen maamerkki. Ostosten tekemisen lisäksi täällä kannattaa käydä syödä tyylikkäällä Food Loft -ruokatorilla. Myös elokuvateatteri löytyy.
Missä: Keskellä Pattaya Beach Roadia.

Royal Garden Plaza
Miksi: Mukavan pieni ostokeskus, jonka kakkoskerros on varattu viihteelle. Täältä löytyvät kummallisuuksia esittelevä Ripley’s -museo sekä kummituslinna ja vahakabinetti. Kolmannessa kerroksessa on siisti ja tyylikäs ruokatori Food Wave, jossa on mukava kokeilla ruokia ympäri Aasiaa.
Missä: Pattaya Beach Roadin eteläosassa.

Avenue Pattaya
Miksi: Kauppoja on nirkoisesti, mutta palveluihin kuuluvat elokuvateatteri, keilarata ja kuntosali. Villa Supermarketista löytyy laaja valikoima länsimaisia elintarvikkeita.
Missä: Pattaya 2nd Roadilla.

Mike Shopping Mall
Miksi: Edullisia ostoksia ja aasialaista tinkimistunnelmaa.
Missä: Pattaya Beach Road Soi 11 ja 13 välissä.

Thepprasit-iltamarkkinat
Miksi: Perjantaista sunnuntaihin käytävillä iltamarkkinoilla (kello 17–23) on tarjolla trendivaatteita, sisustustavaroita ja leluja.
Missä: Thepprasit Roadilla.

Tuliaisia

Kelluvat markkinat
Miksi: Floating Market on Pattayan hauskin paikka ostaa tuliaisia. Kelluvat markkinat on rakennettu muistuttamaan perinteistä thaimaalaista puutalokylää, joka on rakennettu kanavien varrelle. Muovisen turistirihkaman lisäksi myynnissä on eri puolella Thaimaata tehtyjä perinnetuotteita.
Missä: Perille pääsee taksilla tai markkinoiden omalla punaisella bussilla, joka kulkee markkinoiden, Jomtienin ja Pattayan 2 Roadin välillä.

Thaihierontaa

Perinteistä thaihierontaa tarjoavat esimerkiksi Naklua Roadilla sijaitsevat Health Land Day Spa ja Let’s Relax. Molemmat ovat laadukkaita hierontaketjuja, joilla on pisteitä eri puolilla Thaimaata.

Paikallinen, Pattayalla toimiva hierontaketju on Savanna, jolla on toimipisteitä siellä täällä.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

One Response to Pattaya – osta ja hemmottele

  1. Jarkko says:

    Let´s Relax Pattayan Nua liikenne ympyrässä. Ottakaa yhdistelmä jossa jalka, käsi sekä niska hieronta. 1,5 tuntia. Hinta 700 bahtia. Yöunet ovat taattu sen jälkeen. Jomtienilla ottaa Menuetin eli suomalaisravintolaa vastapäätä hieronnat. Hyviä hieronta paikkoja on monta. Jomtien 2nd Roadin – Dongtan Police Boxin välissä. Beach roadilla on muutama hyvä, esim. Grand Jomtien Palacen ja Chayapruki tien välissä. Kujalla eli thaiksi Soi on yleensä huonoa hierontaa Jomtienilla. Kesällä saa ainakin buakhaolla Pattayalla jalkahieronnat 100 bahtia ja hieronta on hyvänlaatuista.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...