Thaimaan Hua Hinissa saa tuttuun tapaan suomeksi golfopetusta tänä talvena. Järjestän myös täyden palvelun golfmatkoja ympäri Thaimaata paikallisen työnantajani Hua Hin Golf Toursin kautta.

Tutusta tavasta poiketen lennän tänä vuonna Thaimaahan hieman totuttua myöhemmin lokakuun lopulla, jotta ehdin osallistua Suomessa siskoni häihin syyskuussa ja vetää lokakuussa Golfpassille golfmatkan Black Sea Ramaan.

Thaimaassa olen 20.4.2017 asti. Hua Hin Golf Toursilla toimenkuvaani kuuluu golfopetuksen lisäksi erilaisten golfpakettien myyntiä niin suomalaisille kuin muillekin länsimaalaisille turisteille.

Hua Hin Golf Tours palvelee asiakkaita koko Thaimaan alueella, joten kauttamme järjestyy pelireissut kaikkialle Thaimaahan halusit sitten pelata Hua Hinissä, Bangkokissa, Chiang Maissa tai vaikka Phuketissa.

Suomalaisten asiakkaidemme kannalta on helppoa, sillä kauttamme asiointi järjestyy sujuvalla Luvian murteella ja laskut yms. sopimukset saa selkeällä suomen kielellä. Firmamme kotisivut tulen kääntämään jollakin aikataululla myös suomeksi.

IMG_5566

Tässä kuvissa ollaan vielä opetushommissa Suomessa.

Golfopetusta Thaimaan Hua Hinissa

Golfopetukset aloitan Hua Hinissa heti marraskuun alussa Palm Hillsin kentällä ja kauttani järjestyy kaikki samat palvelut kuin Suomessakin. Viikoittain on tarjolla myös green card -kursseja ja mikä olisikaan parempi paikka aloittaa tämä upea laji kuin Thaimaan auringon alla palmujen havinassa!

Hua Hinin Palm Hills golfkenttä

Tyypillisesti päiväni kuluvat Palm Hillsissä yksityistuntien sekä erilaisten tapahtumien parissa. Palm Hillsin kenttä on loistava paikka harjoittaa opetustoimintaa, sillä kentältä löytyy nurmirange ja palloina käytetään vesiesteistä nostettuja pelipalloja. Rangelta löytyy väyläbunkkeri. Kookas puttigriini on tyypillisesti hyvässä ja nopeassa kunnossa ja samalle griinille pääsee lyömään chippejä sekä pitch-lyöntejä.

Palm Hillsin varsinainen pääkenttä on aina loistavassa kunnossa ja kentän griinit ovat muotojensa puolesta vähintäänkin kokemisen arvoisia. Kenttä on kaunis ja oheispalvelut ravintoloineen loistavat.

Pelaan itse Hua Hinissä lähinnä Palm Hillsissä, Banyanissa sekä Royal Hua Hinissä. Talven aikana tulen kirjoittamaan tarkempia raportteja kentistä, Hua Hinin palvelutarjonnasta, reissuistani sekä Hua Hinin nähtävyyksistä.

Fysiikkavalmennusta Hua Hinissa

Tulevalle talvikaudelle uutuutena tulee myös fysiikkavalmennus, sillä olen saanut houkuteltua matkaani koulutetun personal trainerin Mikko Raulan pääkaupunkiseudulta. Mikko on käytettävissä joulukuun alusta asti ja hänen kauttaan järjestyvät kaikki fysiikkapalvelut hyvinvointivalmennuksesta golf-fysiikan kehittämiseen.

Kohta jo kutsuvat Thaimaan golfkentät!

Kohta jo kutsuvat Thaimaan golfkentät!

Janne Kaske pelaa Thaimaassa

Talven aikana tulen seuraamaan tiiviisti Thaimaan kilpagolfia ja pyrin pääsemään paikalle mahdollisimman useaan Singha All Thailand Golf Tourin osakilpailuun sekä vähintään kahteen kilpailuun, joissa pelaa Aasian golf-tähtemme Janne Kaske.

Näistä kisoista kiinnostavimpana pidän jouluna Khao Yain vuoristossa pelattavaa thaimaalaisen golflegendan Boonchu Ruangkitin mukaan nimettyä Boonchu Ruangkit Championshipia.

Singha All Thailand Tourin ja Asian Development Tourin rahakas 115 000 dollarin yhteiskisa pelataan 22-25.12.2016 upealla Rancho Charnveen golf-kentällä, jonka privaatille lentokentälle voi laskeutua myös omalla lentokoneella.

Eli Hua Hinissä jouluna matkaavat golf-turistit: eiköhän mennä yhteiskyydillä Jannea kannustamaan!

Raportteja tulossa lisää, kunhan Aasia jälleen kutsuu. Nähdään Thaimaan auringon alla!

Ota yhteyttä: FB Juhamatti Vuorinen

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...