Työlupa taskussa ja ilmat viilenevät, mikä tarkoittaa, että Suomen pelikausi alkaa meikäläisen osalta olemaan vääjäämättä loppusuoralla. Viimeinen kuluvan vuoden kokonainen viikko on Suomessa käsilläni ja ensi viikon lopulla lähden matkaisännäksi Golfpassin Black Sea Raman pelireissulle Bulgariaan kolmeksi viikoksi. Bulgariasta lennän suoraan tositoimiin Thaimaahan.

Tällä hetkellä talven matkojen myynti kiihtyy päivä päivältä ja tuntuu että Thaimaa lisää suosiotaan entisestään.

juhis vuorinen golf thaimaa

Golfmatka Chiang Maihin

Chiang Maissa tulen olemaan 27.11.-11.12.2016, jolloin järjestän Golfpassin pelimatkan kyseiseen kohteeseen. Tämän reissun aikana pelaamme kaikki alueen neljä huippukenttää sekä käymme katsastamassa alueen parhaat nähtävyydet.

Golfpassin reissuilla on rajaton golfopetus, joten järjestän asiakkaille tarvittaessa golftreenejä joka päivä! Chiang Maissa on saatavilla myös suomenkielisiä personal trainer fysiikkapalveluita ja tulemme suorittamaan muutamat ohjatut alkulämmittelyt koulutetun fysiikkavalmentajan toimesta.

Golfmatkat Hua Hiniin tammi- ja helmikuussa 2017

hua hin golf villa

Golfpassin kautta järjestän myös golfmatkat Hua Hiniin sekä tammikuussa että helmikuussa. Näillä suosituilla matkoilla pelaamme kaikki alueen parhaat kentät mukaan lukien European Tourin näyttämönäkin tutun Black Mountainin.

Jokaiselle päivälle löytyy aktiviteettejä mitä ikinä haluaakaan tehdä, tutustua temppeleihin tai nauttia merellä vesiskootteriajelusta.

Talvikauden räätälöidyt golfmatkapaketit kaikissa Thaimaan kohteissa

thaimaa golf hotelli

Valmismatkat ovat osa työtäni mutta iso osa työstäni koostuu erilaisten räätälöityjen pakettien rakentamisesta. Hua Hin Golf Tourssilla rakennan erilaisia yksilöityjä paketteja, joissa asiakkaat voivat vapaasti valita juuri ne asiat, joita lomallaan tarvitsevat (kohde, matkan kesto, asumismuoto, kuljetukset, green feet, golfopetukset, retket…)

Meidän alueenamme on koko Thaimaa ja meillä on valtaisat määrät kontakteja eri toimijoihin. Mitään sellaista pakettia ei ole mitä emme pystyisi järjestämään! Meillä on asiakkaina paljon myös ei-golfareita eli toimimme myös “normaalin” matkatoimiston tavoin.

Nähdään Thaimaan auringon alla!

Ota yhteyttä: FB Juhamatti Vuorinen

 

Tagged with →  

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...