Minne kannattaa Thaimaassa suunnata, jos kiinnostuksen kohteena on juhliminen? Alla kerrotaan parhaiten bilettäjille sopivat kohteet, mutta hyviä baareja löytyy toki muualtakin. Lue artikkeli Thaimaan parhaista baareista.

Aloita bileet Bangkokissa tai Phuketissa

Trooppiset rantabileet houkuttelevat Thaimaan saarille, mutta matkan aluksi kannattaa pysähtyä muutamaksi päiväksi Bangkokiin, jonka legendaarisesta yöelämästä löytyy jotakin jokaiseen makuun. Aloita ilta pilvenpiirtäjien kattobaareista päätä huimaavista korkeuksista ja jatka juhlimista Kaakkois-Aasian villeimmän bilekaupungin klubeilla tai Khao San Roadin underground-tunnelmissa.

Jos taas saapuu Thaimaahan Phuketin kautta, kannattaa käyttää tilanne hyväksi ja jäädä hetkeksi Phuketiin juhlimaan. Phuketin Patong Beachin on muuttunut pitkälti venäläisturistien tantereeksi, mutta älä anna sen hämätä. Parhaat juhlat ovat Phuket Townissa, jossa pääsee bilettämään paikallisten kanssa. Lue lisää Phuketin yöelämästä.

Thaimaa parhaat paikat juhlia

Bangkokin pilvenpiirtäjien katoilla on päätä huimaavia baareja kuten Vertigo.

Phuket juhli Patong Beach Thaimaa

Phuketissa voi juhlia muutenkin kuin Patong Beachilla ladyboyden kanssa.

Full Moon Partyt ja Koh Samui

Lähes pakollinen rasti bilettäjille ovat kerran kuussa Koh Phanganilla järjestettävät Täydenkuunjuhlat (Full Moon Party), jotka kuuluvat maailman legendaarisimpien juhlien joukkoon. Lue ohjeet, miten täydenkuunjuhlista saa kaiken irti. Juhlakansa alkaa kerääntyä saarelle vajaata viikkoa ennen juhlia, mutta muina aikoina saari on yllättävänkin rauhallinen ja leppoisa paikka, vaikka saarella järjestetäänkin myös uudenkuun ja puolenkuun juhlia.

Täydenkuun juhlat Koh Phangan

Full Moon Partyt vetävät joka kuukausi Koh Phanganille kymmeniätuhansia juhlijoita.

Koh Phanganin naapurisaarella Koh Samuilla juhlitaan sen sijaan aina. Biletys on keskittynyt saaren Chaweng Beachille, jonka klubeilla käy soittamassa huippu-dj:tä ympäri maailmaa.

Pienimuotoisempi vaihtoehto on Koh Tao, jolle moni täydenkuun väsyttämä juhlija vetäytyy lataamaan akkujaan ja suorittamaan edullisen sukelluslupakirjan. Sukeltamisen ohella Koh Tao tunnetaan rantabileistä.

Legendaarinen Koh Phi Phi

Parhaimmat rantabileet löytyvät kuitenkin Andamaanienmeren puolelta Koh Phi Philtä, jolla juhlitaan biitsillä tähtitaivaan alla vuoden jokaisena päivänä – uskomattoman hienoissa maisemissa karstijyrkänteiden kupeessa. Ko Phi Phiä voi myös hyvällä syyllä kutsua Thaimaan seksikkäimmäksi saareksi: kaikki saarella kävijät tuntuvat olevan nuoria ja kauniita, ja asusteeksi riittävät pelkät bikinit.

Tunnettuja bilesaaria Koh Phi Phiä ja Koh Phangania verrataan keskenään artikkelissa Koh Phangan vs Ko Phi Phi.

Syntinen Pattaya ja paratiisimainen Koh Samet

Thaimaan syntisimmät juhlat löytyvät tietenkin Pattayalta, jonka elo tuo paikoin mieleen Sodoman ja Gomorran päivät. Hauskaa voi tosin pitää myös housut jalassa – ja flirttailla diskoissa vaikka kauniiden venäläisturistien kanssa.

Fire show Thaimaa

Tuliartistit ovat tuttu näky Thaimaan rantabileissä.

Kun Pattayalla alkavat seinät kaatua päälle, kannattaa siirtyä lyhyen matkan päähän upealle paratiisisaari Koh Sametille.

Arkisin Koh Sametilla on rauhallista, mutta viikonloppuisin saari täyttyy bangkokilaisista. Saarelta löytyy bilepaikkoja moneen makuun: Ao Phai -ranta tunnetaan homojen bilepaikkana ja Had Sai Kaew -biitsi houkuttelee opiskelijoita. Bangkokilaisen yläluokan kanssa pääsee viettämään uima-allasbileitä Bar and Bed -boutiquehotellin trendikkäällä klubilla.

Missä viettää uutta vuotta?

Vuodenvaihtumisesta voi juhlia useassa paikassa. Suurimmat rantabileet on täydenkuun juhlistaan tunnetulla Koh Phanganilla. Hyvä vaihtoehto on Koh Samet, jonka uudenvuoden juhlat ovat vähemmän tunnetut ulkomaalaisten keskuudessa, mutta sitäkin legendaarisemmat bangkokilaisten keskuudessa.

Toki vuoden vaihtumisen juhliminen onnistuu myös Bangkokissa, mutta pääkaupungin keskusta on keskiyöllä tukossa, että päällimmäisenä juhlista saattaa jäädä mieleen väentungos.

Älä unohda Songkrania

Thaimaan hauskin juhla on huhtikuussa vietettävä thaimaalainen uusi vuosi eli Songkran, jolloin koko maan valtaa hulvaton vesisota. Villeimpiä paikkoja Songkranin viettoon ovat Chiang Mai ja Pattaya. Lue lisää Songkranin vietosta.

Songkran thaimaa

Songkran on yhtä pähkähullua vesisotaa – varsinkin Pattayalla, jossa juhlat jatkuvat viikon ajan.

Tiedätkö Thaimaan parhaat bilepaikat? Missä on uusimmat yökerhot? Osallistu keskusteluun.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

3 Responses to Kuka olet? Bilettäjä

  1. […] lisää aiheesta: – Kuka olet? Bilettäjä – Bangkokin […]

  2. […] lisää aiheesta: – Kuka olet? Bilettäjä – Kuka olet? Reppureissaaja – Bangkokin yöelämä – Koh Phangan – Koh Phangan vs. Koh Phi […]

  3. […] lisää aiheesta: – Kuka olet? Bilettäjä – Kuka olet? Reppureissaaja – Bangkokin yöelämä – Koh Phangan – Koh Phangan vs. Koh Phi […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...