Mikä olisikaan romanttisempaa kuin viettää aikaa rakkaansa kanssa pienellä paratiisisaarella, jolla ei ole muuta tekemistä kuin makailla yhdessä palmujen varjossa ja pulahtaa turkoosin meren syleilyyn?

Alla kerrotaan Thaimaan parhaat paikat häämatkalle, kuherruskuukauden viettoon, kosintaan tai muuten vain rakkaansa seurasta nauttimiseen.

Pienelle ja idylliselle paratiisisaarelle…

Thaimaa kuherruskuukausi

Ko Ngai on täydellinen paratiisisaari.

Parhaiten Thaimaassa pienen paratiisisaaren mielikuvaa vastaa Ko Ngai, joka tunnetaan myös nimellä Koh Hai. Trangin edustalla sijaitsevalla pienellä ja viidakkoisella saarella ei ole ainoatakaan tietä, autoa tai moottoripyörää. Hiekka on lumivalkoista ja meri kristallinkirkasta. Horisonttia koristavat eriskummallisen näköiset karstisaaret.

Saaren houkuttelevuutta lisäävät majapaikat, jotka ovat Koh Ngailla poikkeuksellisen tyylikkäitä ja saaritunnelmaan sopivia. Erityisen suositeltavia ovat Thanya Resort ja Mayalay Resort.

Toinen kaunis ja romanttinen pikkusaari on Koh Raya Yai (myös nimellä Koh Racha Yai), joka sijaitsee Phuketin edustalla. Jos mahdollista, hiekka on Ko Rachalla vieläkin valkoisempaa ja meri turkoosimpaa kuin Ko Ngailla.

…vai sittenkin suuremmalle saarelle

Thaimaa häämatka

Koh Samuilla on useita romanttisia hotelleja.

Jos pelkää, ettei oma rakas riitä ainoaksi viihdykkeeksi, kannattaa valita hieman suurempi saari. Suosittu paikka kuherruskuukauden viettoon on Koh Samui. Thaimaan kolmanneksi suuremmalla saarella riittää monenlaista tekemistä ja erityisen tunnelmallisia ravintoloita. Romanttisia hotelleja saarella on moneen makuun. Koh Samuin rannoista romanttisimpia on Choeng Mon, jolla sijaitsee häämatkalle täydellisesti sopiva Sala Samui.

Sporttisille pariskunnille

Romanttinen Thaimaa

Autiosaari Koh Hongin maisemissa kelpaa pelehtiä.

Aktiiviseen kuherruskuukauden viettoon sopii Krabi, jossa voi harrastaa monenlaista tekemistä upeissa karstivuorimaisemissa: sukeltamista, melomista, kalliokiipeilyä ja saarihyppelyä.

Krabin autiosaarille, kuten uskomattoman kauniille Koh Hongille, voi myös järjestää kaksistaan retken yön yli – siitä ei romanttinen elämys parane!

Monet Krabin rannoista ovat vilkkaita – mutta Tubkaek on ihanan rauhallinen ja luonnonkaunis. Varma valinta rannalla on romanttinen Tubkaak Resort.

Yksi Thaimaan romanttisimmista hotelleista löytyy Khao Lakista. Tyylikäs The Sarojin -hotelliin on varattu kokonaan pariskunnille (perheet ja ryhmämatkalaiset eivät ole tervetulleita). Kokemuksen kruunaa tuhansien kynttilöiden valossa järjestetty privaatti-illallinen vesiputouksen äärellä, viidakon keskellä. Sen parempaa kosintahetkeä ei Thaimaassa ole!

missa kosia thaimaassa

The Sarojin -hotelli järjestää Thaimaan romanttisimman illallisen – tuhansien kynttilöiden valossa vesiputouksen äärellä.

Häitä viettämään?

Vai haaveiletko häiden viettämisestä Thaimaassa. Thaimaa on suosittu kohde hääjuhliin, ja varsinkin suosituimmissa hääjuhlakohteissa Phuketissa ja Samuilla on useita hääjuhlien järjestämiseen erikoistuneita yrityksiä.

Lue lukijamme Riikka Antinahon blogikirjoitukset, millaista oli järjestää häät Thaimaassa: Osa 1/3 Ei kai meitä huijauttu?, Osa 2/3 Viimehetken kommelluksia ja Osa 3/3 Häät paljasjaloin.

Kerro omat vinkkisi Thaimaan romanttisimmille paikoille.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

3 Responses to Kuka olet? Thaimaa rakastavaisille

  1. […] Lue lisää Thaimaan luksusmatkailusta: – Viileän tyylikäs Nikki Beach – Koh Samui – Nuku – Kuka olet? Luksusmatkaaja – Kuka olet? Romanttinen pariskunta […]

  2. […] aiheesta: – Tahdoimme Thaimaassa osa 1 – Tahdoimme Thaimaassa osa 2 – Kuka olet? Rakastunut pariskunta – Kohdeopas: […]

  3. […] Lue lisää Thaimaan luksusmatkailusta: – Viileän tyylikäs Nikki Beach – 9 Gems, kallein koskaan Thaimaassa syömäni illallinen – Kuka olet? Luksusmatkaaja – Kuka olet? Romanttinen pariskunta […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...