Pienissä ja kaukaisissa saarissa on jokin mystinen ominaisuus, joka kiehtoo ja houkuttelee ihmismieltä. Ehkä syynä on se, että pikkusaarilla ollaan jatkuvasti meren ympäröiminä, turvassa ja rauhassa kuin luontoäidin kohdussa.

MinneThaimaassa Kapteenin valitsemat kaukaiset saaret ovat myös rauhan kehtoja: niissä ei ole autoja tai skoottereita pärisemässä.

Niin, mikä olisikaan parempi paratiisin kuva kuin kaukainen, trooppinen saari, jolla lekotella huolettomana. Ja mitä pienempi saari on, ja mitä kauempana se matkailun valtareiteiltä sijaitsee, sitä sen vähemmän siellä on tekemistä häiritsemässä laiskottelua.

Thaimaan pienistä ja kaukaisista saarista kaunein taitaa olla Ko Ngai. Viidakon peittämällä saarella ei ole muuta asutusta kuin muutama tyylikäs majatalo. Täällä Robinson Crusoekin viihtyisi. Muuta tekemistä saarella ei ole kuin laiskottelu ja veneretket lähisaarille (joilla laiskottelua voi jatkaa).

Vilkkaampaa elämää tarjoaa Ko Lipe. Lipe on sijainniltaan kaukainen ja maisemiltaan paratiisimainen, mutta palveluita on paljon. Ko Lipellä eivät pääse kyllästymään ainakaan snorklaamisesta kiinnostuneet. Saari on yksi Thaimaan parhaista paikoista snorklata.

Kolmas kaunis pikkusaari on Ko Bulon Lae, jolla sijaitseva kalastajakylä ja hedelmäviljelykset tekevät tunnelmasta maalaismaisen. Kalastajakylän rouvat taikovat uskomattoman maukkaita kala-aterioita.

Oletko löytänyt Thaimaassa kaukaiselle paratiisisaarelle? Kerro kokemuksistasi.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

One Response to Mitä etsit? Kaukaista paratiisisaarta

  1. […] – Sukeltaminen Thaimaassa – Kohteiden taistelu: Phuket VS Krabi – Kuka olet? Seikkailija – Mitä etsit? Kaukaista paratiisisaarta – Mitä etsit? Autiota […]

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...