Haluatko yhdistää rantalomailuun vierailun Thaimaan kiehtovassa pääkaupungissa, vai satutko asumaan Bangkokissa ja haluat päästä viikonlopuksi rannalle?

Bangkokin läheltä löytyy useita rantakohteita erilaiseen makuun.

Lähimpänä on Pattaya, jonne ajaa Bangkokista alle kahdessa tunnissa, ja Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä vieläkin nopeammin. Pattaya tunnetaan paheen pesänä, mutta väite ei anna Pattayasta täyttä kuvaa. Pattayalta löytyy paitsi Thaimaan lapsiystävällisin hotelli, Grand Centara Mirage, myös hyvin rauhallisia ranta-alueita.

Kun matkaa jatkaa Pattayalta tunnin verran kaakkoon, saapuu Rayongin hyvin rauhallisille rannoille. Rayongin satamasta pääsee laivalla kauniille Koh Samet -saarelle, jolla hiekka on pehmeää ja lumivalkoista. Ko Sametilla on monenhintaista majoitusta, reppureissaajamökeistä luksukseen. Omalla kuvankauniilla rannallaan sijaitsevassa Paradee Resortissa voi tuntea olevansa yksityisellä paratiisisaarella – vain muutaman tunnin päässä Bangkokista.

Parin tunnin ajomatkan päässä Bangkokista luoteeseen sijaitsee Cha-Am, joka sopii erityisen hyvin perheille ja iäkkäämmille matkailijoille. Matka pääkaupungista on lyhyt, ja hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Hotelleja on monenlaisia yksinkertaisista majataloista perhehotelleihin ja tyylikkäisiin boutique-majataloihin.

Kolmisenkymmentä kilometriä etelään Cha-Amista sijaitseva Hua Hin on naapuriaan vilkkaampi ja suositumpi. Palveluita on paljon, etenkin loistavia ravintoloita ja tyylikkäitä luksuskylpylöitä. Hua Hinista onkin kehittynyt Thaimaan kylpyläpääkaupunki.

Jos matkaa jatkaa Hua Hinista etelään, löytää useita kauniita ja rauhallisia rantakohteita, kuten bangkokilaisia lapsiperheitä houkutteleva Dolphin Bay.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...