Tosimielellä shoppailuun suhtautuva suuntaa Bangkokiin, joka on yksi maailman parhaita kohteita ostosmatkaajalle. Thaimaan pääkaupungista löytyy sekä jännittäviä thaimaalaisia muotimerkkejä että edullisesti kansainvälisiä merkkivaatteita.

Rantalomailuun shoppailu yhdistyy parhaiten Phuketissa ja Hua Hinissa, joista molemmista löytyy sekä kauniita hiekkarantoja että hyvät ostosmahdollisuudet. Molemmissa on useampikin iso ostoskeskus, jossa tyydyttää shoppailuviettinsä.

Hua Hinissa on ostoskeskusten ja outlet mall -kauppakeskusten lisäksi erikoisia ostosalueita, kuten retrohenkinen Pleanwarn ja kreikkalaista saaritunnelmaa tapaileva Santorini Park. Ja vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Hua Hinista odottavat Bangkokin ostosparatiisit.

Phuketissa on puolestaan hienommat rannat. Kohteen voikin valita sen mukaan, kumpaa arvostaa enemmän: shoppailua vai rannalla löhöämistä. Hua Hin on parempi edellisessä, Phuket jälkimmäisessä.

Toki Pattayallakin on usea ostoskeskus, mutta Pattayan rannat eivät pärjää Phuketille ja Hua Hinille. Bangkokiin Pattayalta on Hua Hiniakin lyhyempi matka.
 
Kerro oma mielipiteesi, mitkä ovat Thaimaan parhaat ostoskohteet?

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...