MinneThaimaassa-sivun Kapteeni ja miehistö eivät tiedä kaikkea Thaimaasta. Luotamme Yhteisön voimaan. Auta meitä tekemään parempi palvelu Sinulle ja muille matkailijoille.

Näin se toimii.

Kysy: Etkö löytänyt vastausta sivuiltamme? Jäikö jotain kertomatta Thaimaasta? Kysy neuvoa ja matkailuvinkkejä Facebook-sivuillamme, ja Kapteeni tai yhteisön jäsenet vastaavat kysymyksiisi.

Auta: Käy Facebook-sivuillamme katsomassa, mitä muut matkailijat ovat kysyneet, ja anna omat vinkkisi.

Seuraa: Voit seurata päivityksiä ja yhteisön toimintaa Facebookissa tai Twitterissä.

Jaa: Ilahduitko jostain Blogikirjan artikkelista? Jaa suosikkitarinasi tutuillesi: klikkaa Tykkää tai Twiittaa artikkelista ja tarina lähtee kavereillesi.

Kommentoi: Osallistu keskusteluun artikkeliemme kommentointipalstoilla täydentämällä tietojamme ja kertomalla omat vinkkisi.

Kirjoita: Tunnetko jonkin osan Thaimaasta erityisen hyvin vai haluatko vain jakaa hauskan matkatarinan? Julkaisemme jatkuvasti lukijoidemme vinkkejä ja matkatarinoita. Voit lähettää tarinasi tästä. Liitä kuvia liitetiedostoon. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Suurkiitos osallistumisesta!

Mikä ihmeen NemoGuides? MinneThaimaassa on osa matkailubrändiä NemoGuides.com. MinneThaimaassa.com keskittyy palvelemaan suomalaisia Thaimaan-matkailijoita. NemoGuides tulee jatkossa palvelemaan useilla kielillä eri kohteissa. Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää NemoGuidesista, ota meihin yhteyttä.

Ilmoitus: Hiv on riski thaimaassa

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Jos kondomi jäi käyttämättä tai se puhkesi, Thaimaassa on saatavilla PEP-jälkiehkäisylääkitystä, joka pienentää merkittävästi hiv-tartunnan riskiä altistumisen jälkeen.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...